Nețesutele pot fi materiale de unică folosință, cu durata de viață limitată sau foarte durabile. Ele au anumite caracteristici care le permit să ofere performante înalte într-o mare varietate de aplicații. Datorită tehnologiilor de producție și a materiilor prime folosite, nețesutele au un cost de fabricație redus și implicit un preț de vînzare competitiv în comparație cu textilele traditionale, oferind un real avantaj economic celor care le folosesc.Ele sunt materiale dense si durabile, fiind utilizate nu numai la articolele de unica folosinta, cat si la cele cu durata de viata lunga (piele sintetica, mochete etc.).
Materialul nețesut este ușor și neted, având o masă relativ mică. Poate fi rigid sau moale și plăcut la atingere.
Principalele domenii de utilizare a produselor spunbond sunt:
în industria de automobile;
– în domeniul ingineriei civile;
– domeniul medical şi de igienă;
– ambalare.
Alte destinaţii izolare acoperişuri, produse de menaj etc.
Material nețesut este 100% din polipropilena, lățime de 1,6 m, lungime 100 ml/rola, biodegradabil conform normelor în vigoare.
Gramaje disponibile la lățimea de 1,6m:- 30, 40, 50, 60, 70, 100, 150 gr/mp;
                                                            de 2,2m:- 15 gr/mp.
Culori disponibile: alb, negru si bej, printat, desen etc.

Pentru întrebări, nelămuriri sau oferte nu ezitați să ne contactați!
http://crististil.md/wp-content/uploads/2019/03/logo-fundal-negru-imprevizibil-160x160.png

Despre noi

Noi, Cristi-Stil suntem o companie tînără, fondată în anul 2011, însă foarte dinamică, rezultatele fiind observate de partenerii noștri. Ne-am specializat pe o gamă largă de mărfuri și accezorii pentru producerea mobilei tapițate, saltelelor, îmbrăcămintei etc.
Social
You have exceeded the maximum number of requests per hour. You have performed a total of 884 requests in the last hour. Our general maximum limit is set at 500 requests per hour.

Copyright by Crististil.