Spundbondul poate fi material de unică folosință, cu durata de viață limitată sau foarte durabilă. El are anumite caracteristici care îi permite să ofere performante înalte într-o mare varietate de aplicații. Datorită tehnologiilor de producție și a materiilor prime folosite, spundbondul are un cost de fabricație redus și implicit un preț de vînzare competitiv în comparație cu textilele traditionale, oferind un real avantaj economic celor care îl folosesc. El este material dens si durabil, fiind utilizat nu numai la articolele de unica folosință, cât si la cele cu durată de viață lungă (piele sintetică, mochete etc.).
Materialul nețesut spundbond este ușor și neted, având o masă relativ mică. Poate fi rigid sau moale și plăcut la atingere.
Principalele domenii de utilizare a produselor spunbond sunt:
în industria mobilei;
în industria de automobile;
– în domeniul ingineriei civile;
– domeniul medical şi de igienă;
– ambalare.
Alte destinaţii izolare acoperişuri, produse de menaj etc.
Materialul Spundbond este 100% din polipropilena, lățime de 1,6 m, lungime 100 ml/rola, biodegradabil conform normelor în vigoare.
Gramaje disponibile la lățimea de 1,6m:- 30, 40, 50, 60, 70, 100, 150 gr/mp;
                                                            de 2,2m:- 15 gr/mp.
Culori disponibile: alb, negru si bej, printat, desen etc.

Pentru întrebări, nelămuriri sau oferte nu ezitați să ne contactați!
http://crististil.md/wp-content/uploads/2019/03/logo-fundal-negru-imprevizibil-160x160.png

Despre noi

Noi, Cristi-Stil suntem o companie tînără, fondată în anul 2011, însă foarte dinamică, rezultatele fiind observate de partenerii noștri. Ne-am specializat pe o gamă largă de mărfuri și accezorii pentru producerea mobilei tapițate, saltelelor, îmbrăcămintei etc.
Social

Copyright by Crististil.