PoliuretanPoliuretan

Poliuretanul clasic este  spuma standard, obținuta prin spumare liberă a materialelor de înaltă calitate , în condiții nedăunatoare pentru stratul de ozon .

Datorită densității adecvate , duritatii și altor parametri , spumele sunt recomandate ca un material perfect pentru a fi utilizate în mobilierul tapițat și saltele . Noi oferim spume cu o densitate de 22 gr/m3 pentru a fi utilizate în brațe, spãtare , tețiere și materialele de umplutură , și ca un material suplimentar, spume , cu o densitate de 25 gr/m3 pentru spătare , și spume cu o densitate de la 28 – 35  gr/m3 pentru saltele și scaune . De obicei se folosesc câteva straturi de spume cu densitate variabilă , spumele ușoare sunt plasate pe partea de sus , astfel creste confortul de utilizare a mobilierului și saltelelor .

Spumele sunt disponibile într- o gamă diversă de densități și de duritati, sub formă de folii.

http://crististil.md/wp-content/uploads/2019/03/logo-fundal-negru-imprevizibil-160x160.png

Despre noi

Noi, Cristi-Stil suntem o companie tînără, fondată în anul 2011, însă foarte dinamică, rezultatele fiind observate de partenerii noștri. Ne-am specializat pe o gamă largă de mărfuri și accezorii pentru producerea mobilei tapițate, saltelelor, îmbrăcămintei etc.
Social

Copyright by Crististil.